Profiel

KAS BANK N.V. is de Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. Wij richten ons volledig op zakelijke effectendienstverlening aan professionele partijen in de pensioen- en effectenwereld. Op dit moment bewaren en beheren wij ruim € 450 miljard aan Assets under Administration. 

Onze dienstverlening is gebaseerd op duidelijke principes over de rol en werkwijze van custodians in de financiële industrie. Integriteit, transparantie en onafhankelijkheid zijn de belangrijke waarden van onze bank, net als risicomijdend gedrag. De onafhankelijke en neutrale positie van KAS BANK waarborgt dat er geen belangenverstrengeling is met de kernactiviteiten van onze klanten. Ons lage risicoprofiel weerspiegelt zich in de kwaliteit van de balans en een hoge solvabiliteitsratio.

De klant centraal betekent voor ons dat wij voortdurend klant- en marktgerichte oplossingen ontwikkelen ter ondersteuning van de activiteiten van uw organisatie. Onze custody-, administratie- en rapportagediensten zijn modulair opgebouwd zodat u altijd de dienstverlening krijgt die bij u past. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat u altijd ‘in control’ bent en blijft. Samen creëren wij zo blijvende toegevoegde waarde voor de continuïteit van uw organisatie.

KAS BANK is opgericht in 1806 en staat sinds 1986 genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. Onze kernmarkten zijn Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. In Amsterdam, Londen en Frankfurt am Main staan in totaal circa 700 medewerkers voor u klaar om u optimaal te ondersteunen. In 2015 zijn wij door Custody Risk Magazine uitgeroepen tot Custodian of the Year Benelux. 

Nieuws

Onze ambitie: welvaart mogelijk maken voor toekomstige generaties

17 november 2017

Lees meer

KAS Lab zet vernieuwende ideeën om in innovatieve oplossingen

NewsFlash 13 november 2017

Lees meer

Q3: Solide resultaten en geslaagde verhuizing naar nieuwe hoofdkantoor

Persbericht 19 oktober 2017

Lees meer

Handel in aandeel KAS BANK hervat na operationeel issue Euronext

Persbericht 11 september 2017

Lees meer

Analistenpresentatie Halfjaarcijfers 2017

8 september 2017

Lees meer