Banken

Als (private) bank wilt u uw klanten een complete en efficiënte dienstverlening bieden op het gebied van beleggingen. KAS BANK ondersteunt u daarbij. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander. Als marktleider in dit segment bestrijken onze diensten alle aspecten die uw klanten en de toezichthouder van u vragen. Onze onafhankelijke positie in de financiële markt geeft u de zekerheid dat uw bedrijfsbelang altijd centraal staat.

Expertise

Persoonlijke aandacht

Service

KAS BANK is specialist en marktleider op het gebied van onafhankelijke effecten-
dienstverlening, waaronder custodydiensten, beleggings-administraties en transparante (toezichthouder)rapportages.

Lees meer

Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening.

Lees meer

KAS BANK is in control over de processen en systemen voor effectenadministratie.

Lees meer
Onze onafhankelijke positie in de financiële markt biedt u de zekerheid dat uw bedrijfsbelang altijd centraal staat. Vanuit Nederland bieden wj u een directe aansluiting op meer dan 25 markten. Via ons wereldwijde netwerk zijn wij in meer dan 90 markten actief als global custodian. 

Onze dienstverlening is modulair opgebouwd van bewaarneming tot en met een complete one-stop-shop dienstverlening. Samen met u kijken we naar de meest geschikte vorm van samenwerking. Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Zij vertalen deze kennis voor u in relevante klantinformatie en up-to-date oplossingen. Zo neemt u altijd de diensten af die uw organisatie de meeste toegevoegde waarde opleveren.

Een dedicated client team van ervaren specialisten staat speciaal voor u klaar. Dit team ondersteunt u bij de dagelijkse dienstverlening en denkt pro-actief mee over het effect van marktontwikkelingen op uw business.

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw behoeften, toetsen we regelmatig uw ervaringen met onze organisatie, Waar nodig brengen we in overleg met u verbeteringen aan. In 2016 beoordeelden (Private) banken onze dienstverlening met een 7,5.
Bij de uitbesteding van uw (administratieve) processen, wilt u er zeker van zijn dat onze dienstverlening vlekkeloos en veilig verloopt. Daarom investeren wij continu in onze mensen, processen en systemen. Onze interne procesbeheersing is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd en onze rapportages voldoen volledig aan de Europese eisen onder MiFID, EMIR en de AIFMD.

In 2016 zijn wij uitgeroepen tot Custodian of the Year.