Beleggingsfondsen

Voor beleggingsfondsen is een foutloze beleggingsadministratie en veilige bewaarneming van effecten van essentieel belang. Net als de efficiënte dagelijkse verwerking van grote hoeveelheden effecten- en geldtransacties en Net Asset Value berekeningen. Met zoveel mogelijk toegang tot markten voor beursgenoteerde en niet beursgenoteerde effecten.
KAS BANK faciliteert al deze zaken voor u. Zo kunt u zich volledig concentreren op een optimale dienstverlening aan uw eigen klanten. Maar wij ondersteunen u ook bij het oprichten van een nieuw beleggingsfonds.

Expertise

Persoonlijke aandacht

Service

Als beleggingsfonds wilt u zich concentreren op uw kernactiviteit, het beleggen en handelen in effecten.

Lees meer

Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening.

Lees meer

KAS BANK is in control over de processen en systemen voor bewaring en administratie.

Lees meer
Uw eigen Client Account Team beschikt over diepgaande kennis van de Nederlandse en Europese pensioenindustrie en de voorschriften vanuit de markt en de toezichthouders.

Onze specialisten volgen de ontwikkelingen in de markt intensief en pro-actief. Wij nemen deel aan een groot aantal externe werkgroepen en overlegorganen voor de verdere verbetering van de Europese effecteninfrastructuur. Op die manier ontwikkelen wij vandaag al oplossingen en producten voor de markt van morgen.
Persoonlijke aandacht en een langdurige partnership kenmerken onze dienstverlening. Daarom staat er speciaal voor u een Nederlands team van toegewijde en deskundige medewerkers klaar. Dit team ondersteunt u bij de dagelijkse dienstverlening en denkt pro-actief mee over het effect van marktontwikkelingen op uw business.

Om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw behoeften toetsen we regelmatig uw ervaringen met onze organisatie. In overleg met u brengen we waar nodig verbeteringen aan. In 2015 beoordeelden de klanten in ons segment Beleggingsfondsen onze dienstverlening gemiddeld met een 7,4.
Bij de uitbesteding van uw (administratieve) processen, wilt u er zeker van zijn dat bij uw partner alles vlekkeloos en veilig verloopt. Daarom investeren wij continu in onze mensen, processen en systemen. Onze interne procesbeheersing is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd.

Onze rapportages voldoen volledig aan de Europese eisen onder MiFID, EMIR en de AIFMD. Via onze Order Executie Desk handelt u altijd tegen de best beschikbare prijs. Dat geeft u de zekerheid dat wij altijd handelen in uw belang.

In 2016 zijn wij opnieuw uitgeroepen tot Custodian of the Year.