Altijd in control met de Monitor App 


24/7 actuele managementinformatie over uw beleggingen, kosten en andere KPI
Als bestuurder, directeur of controller wilt u het liefst 24/7 op de hoogte zijn van de Kritische Prestatie Indicatoren (KPI) van uw organisatie. Zoals:

  • de actuele dekkingsgraad van uw pensioenfonds
  • de performance van uw asset managers of afwijkingen van het beleggingsmandaat
  • informatie over uw markt-, tegenpartij- en operationeel risico
  • stuurinformatie in het kader van Solvency II
  • de uitvoering van uw ESG beleid.

Die informatie is nu heel eenvoudig beschikbaar. Met de KAS BANK Monitor app beschikt u namelijk altijd over de meest actuele managementinformatie voor het monitoren en aansturen van uw kosten, risico's en (beleggings-)beleid. Zodat u steeds gefundeerde besluiten kunt nemen en voortdurend ‘in control’ blijft.

Via eenvoudig samen te stellen rapportages informeert u alle belanghebbenden bovendien transparant over de actuele stand van zaken bij uw pensioenfonds, verzekerings- maatschappij, beleggingsfonds of charitatieve instelling.

Simpele bediening, optimale beveiliging
De Monitor App is geschikt voor zowel desktops als tablets, smartphones en laptops. U logt in via een beveiligde internetomgeving en vanaf iedere locatie met een internetverbinding. Ook kunt u het beginscherm eenvoudig naar eigen voorkeur indelen. Bij het opstarten krijgt u dan direct de voor u meest relevante informatie en KPI's te zien.

Op de app zelf worden geen data bewaard. De toegang is met een persoonlijke PIN optimaal beveiligd tegen ongewenst gebruik. Onbevoegden kunnen zich dus geen toegang verschaffen tot de gegevens van uw organisatie.

Drie smaken
De Monitor App kent drie ‘smaken’: voor pensioenfondsen, voor verzekeraars en voor charitatieve instellingen. Alle drie de Monitors geven uitgebreide informatie en rapportages die geheel op uw informatiebehoefte is toegespitst.

Lees meer over de Pension Monitor.
 
Lees meer over Insurer Monitor.

Lees meer over Wealth Monitor.

Gratis demo account
De KAS BANK Monitor app is gratis beschikbaar voor klanten van KAS BANK. Zoek op KAS BANK Monitor in ‘Google Play’ (voor Android apparaten) of de ‘App Store’ van Apple. Bij installatie op uw desktop wordt u ondersteund door de Helpdesk van KAS BANK.

Of vraag een gratis demo account aan via info@kasbank.com.